Hodnocení firmy O2 Czech Republic a.s.

*
*
*
*
*
16 hodnocení
Jann.jirikk
24.10.2018
*
*
*
*
*

Chybné účtování, které společnost přizná, ale neuhradí. Marketingové obtěžování i přes písemný nesouhlas, chybové odesílání sms jízdenek. Nedoporučuji o2

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
s.vapenikova
22.10.2018
*
*
*
*
*

Mám velmi hořkou zkušenost. Loni v dubnu jsem si k mobilnímu tarifu pořídila i internet domů i s modemem za 499 kč, před týdnem jsem zjistila, že jakmile mám tarif i internet od O2, mám nárok na 100kč slevu každý měsíc, o čemž se mi paní za pultem nezmínila. V podstatě jsem vyhodila z okna 1400 kč a výsledek po reklamaci? K pláči... Platí zde jakási dvouměsíční lhůta, takže nám vrátí peníze pouze 2 měsíce zpětně. Tímto chci varovat ostatní spotřebitele, aby si zkontrolovali své výpisy a neskončili oškubaní jako my!!! Po uplynutí dvouleté lhůty z O2 odcházíme (sankce jim k tomu všemu opravdu platit nebudu). Pokud budu hodnotit produkt jako takový, tak to také není žádná hitparáda. Internet je velmi drahý a padá. Za tu hanebnou cenu 499 kč s 20Mb/s rychlostí se to skutečně nevyplatí!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Klara
2.7.2018
*
*
*
*
*

O2je nejhorsi firma,co znam,po 15letech od nich odchazim,lituji,ze jsem neudelala drive,slibuji nemozne,podvadi a lzou,hruza

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nabuchonodozorek
11.1.2018
*
*
*
*
*

Tato společnost není schopna ani ochotna nabídnout nějaký rozumný tarif. Když jsem byl na pobočce aby mi zrušili otravné každodenní SMS od jejich společnosti, tak to fungovalo asi týden a začalo to nanovo. Ještě se mě snažili přesvědčit o výhodách jejich předražených tarifů. Dnes, když u nich končím a přestupuji ke konkurenci, začali posílat SMS kdovíjak nejsou ochotný a výhodný. Nebrat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pech.richard
1.1.2018
*
*
*
*
*

Slabý servis a smlouvy nastaveny proti zákazníkovi. Velmi nedoporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
richard.dernovsky
17.12.2017
*
*
*
*
*

Pořídil jsem si kartu machine pro dálkové ovládání topení. Obdržel 4 emaily a 2 SMS. V každém emailu a sms po mne něco chtějí a vyhrožují, pokud neprovedu dalšími poplatky. Nutí mne do nějakého "moje O2", do kterého se nejde dostat Příšerné jednání a buzerace kvůli jedné sms kartě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
p.veverkova
28.8.2017
*
*
*
*
*

priserna spolecnost !!! operatorka mi bez meho souhlasu prenastavila tarif s prodlouzenim smlouvy o 24 mesicu. 2 x jsem volala 1x byla na pobocce pak jeste psala na jejich online chat , vsichni neshopni !! Dle zakona mam 14 dni na odstoupeni od smlouvy , aniz bych musela cekat na vyjadreni reklamacniho oddeleni, ale ani jeden zamestnanec to neakceptoval, delaji z lidi blbce a kdyz se clovek hodne se ozyva , tak mu reknou ze vse je uz vyresene i kdyz neni a pokojne cekaji az vyprsi lhuta 14 dnu , nyni budu zasilat zadost formou dopisem , jestli opet se to nevyresi , budu kontaktovat cesky telekomunikacni urad a ten jim tam napali sankce , u teto spolecnosti jiz nikdy vice , hluboka nespokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martinlefner
26.5.2017
*
*
*
*
*

Dnes jsem volal o Čvop kod na zruseni kreditni sim a prevedeni k Vodafone. Pote , co me se po cca asi hodine dovolal na linku (4ty pokus) me pan pul hodiny presvedcoval o jejich skvelych nabidkach (cca 2krat drazsich nez prave u Vodafone) s prislibenim zaslani kodu do cca pul hodiny... Nedoslo nic.. Evidentne si s nami O2 vytira pr...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra Pazourová
24.4.2017
*
*
*
*
*

Operátor, který má neustále nějaké problémy. Mám 2 čísla, jedno služební s tím nic nenadělám a druhé soukromé zruším. Pokud budou mít další výpadek a to je dost pravděpodobné, chci mít další možnost volat, psát a mít připojení na net. Tuhle společnost za mě určitě NEEE!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mojmirs
24.1.2017
*
*
*
*
*

prijimac si koupite za svoje penize, upisete se jim na dobu urcitou a pak vas cekaji neustale vypadky. Kdyz koukate na film nebo uz na webu delate cokoliv, tak se vam net kousne a nepomuze ani restart. Porad dokola.. uz se tesim na ukonceni smlouvy. Modem se stratou prodam.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Za Brumlovkou 266/2
  • Praha 3 - Žižkov
  • 140 22
  • mapa
Všechny sekce